Heeft u uw auto goed beveiligd?

“Uw voertuig beveiligen is onze prioriteit” 

Wij beveiligen voertuigen

Met een track en trace systeem van Allsetra is een auto na diefstal te traceren en weer terug te halen. Het systeem van Allsetra is na inbouw gekoppeld aan onze alarm service centrale. Ook ontvangt u inloggegevens om uw voertuigen te monitoren op uw eigen platform. Zo bent u altijd beveiligd tegen auto diefstal.

Uw auto beveiligd

Diefstal van auto’s en van auto-onderdelen komt veel voor. Wij voorzien auto’s van SCM (VVS+) goedgekeurde systemen. 

Onze zeer betrouwbare systemen zijn voorzien van jamming detectie en de mogelijkheid tot aansluiten van klasse 3 koppeling. Dit resulteert in een klasse 4/5 alarm.

Onze voertuig volgsystemen worden geleverd met SCM-certificaat en zijn geschikt voor uw autoverzekering.

Wij voorzien auto's van SCM (VVS+) goedgekeurde systemen. ... Onze voertuig volgsystemen worden geleverd met SCM-certificaat en zijn geschikt voor uw ...

Werking van SCM / VVS+

Bij SCM/VVS+ beveiliging dient een voertuig te zijn voorzien van een voertuigvolgsysteem met jamming detectie, gecombineerd met een SCM goedgekeurde startonderbreker (Klasse 1) of een alarmsysteem met hellingshoekdetectie (Klasse 3). 

Met het SCM/ VVS+ beveiligingsysteem van Allsetra wordt het voertuig gekoppeld aan een particuliere alarm service centrale en is het mogelijk om een diefstal te voorkomen of om na een diefstal de locatie van de auto te achterhalen. Zo is uw auto optimaal beveiligd.

Het SCM/VVS+ systeem beschikt ook over een ritregistratie. 

Alarmmeldingen & Diefstal opvolging

Alarmmeldingen van uw objecten worden 24/7 geanalyseerd en opgevolgd door onze alarmcentralisten. De alarm service centrale neemt direct telefonisch contact op bij onderstaande alarmmeldingen:
– Zodra de accu wordt gesaboteerd
– Bij beweging terwijl het contact uit staat
– Wanneer het autoalarm af gaat (Indien gekoppeld)

Daarnaast is het mogelijk om het voertuig via de App op ‘Verscherpt Toezicht’ te zetten.
Dan wordt, naast de bovengenoemde alarmen, ook het alarm ‘Contact-Aan’ naar u doorgebeld.

In geval van diefstal kunnen de rechercheurs van ABS-Tracer worden ingeschakeld voor directe opvolging ter plaatse van het gestolen object. Zodra deze getraceerd is – via onze systemen – zal in samenwerking met de Politie uw voertuig worden veiliggesteld.

Onze rijstijlanalyse tool maakt het rijgedrag van de bestuurder inzichtelijk. Het voertuigvolgsysteem meet tijdens het rijden de G-krachten van het voertuig, die gebruikt worden in de tool. Het voertuigvolgsysteem logt tevens de acceleratie, het remmen en het bochtengedrag van de bestuurder. Op basis van deze gegevens kan de bestuurder aangesproken worden op zijn rijstijl, met als doel om de bestuurder veiliger en zuiniger te laten rijden. Dit bespaart uw organisatie schade, reparatiekosten, onderhoud, bandenslijtage en brandstof. Het is gebleken dat 85% van de bedrijven die gebruik maken van fleet management ruim 12% besparen op de variabele autokosten.

Besparen op variabele autokosten?

Het voertuigvolgsysteem meet tijdens het rijden de g-krachten van het voertuig. Allsetra biedt een tool: “Rijstijlanalyse”, die het rijgedrag van de bestuurder inzichtelijk maakt.

Daarnaast vergelijkt de tool individueel rijgedrag met uw bedrijfsgemiddelde op het gebied van veiligheid en economisch rijden, zodat u kunt zien wie veilig en zuinig rijdt of juist niet. 

Het voertuigvolgsysteem logt tevens de acceleratie, het remmen en het bochtengedrag van de bestuurder. Op basis van deze gegevens kan de bestuurder aangesproken worden op zijn rijstijl, met als doel om de bestuurder veiliger en zuiniger te laten rijden. Dit bespaart uw organisatie schade, reparatiekosten, onderhoud, bandenslijtage en brandstof. 

Het is gebleken dat 85% van de bedrijven die gebruik maken van Fleet management ruim 12% besparen op de variabele autokosten.

Kies Allsetra voor professionele auto beveiliging

Is uw auto goed beveiligd?

  • Al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in track en trace oplossingen
  • Wij bieden 24/7 ondersteuning, monitoring en rapporten voor al uw assets
  • Wij bieden 24/7 diefstalbeveiliging via de Allsetra Alarmcentrale, volledig in eigen beheer
  • Hoog terugvindpercentage door recherchebureau, volledig in eigen beheer
  • Wij leveren maatwerk oplossingen en consultancy
  • Wij zijn continu op zoek naar smart proven technologieën gebaseerd op industrie standaarden
  • Wij leveren een web- en mobiele applicatie voor het monitoren van alle mogelijke objecten of voertuigen
  • Optimale inzet van uw bedrijfsmiddelen, door wagenpark- en materieel beheer rapportages en geïntegreerde onderhoudsmodule

Offerte aanvraag​

Vul hieronder uw gegevens in.