Automatische rapportages

“Wij leveren rapporten om u te kunnen ontzorgen”

Meer dan 20 verschillende automatische rapportages

Via de web- en mobiele applicatie van Allsetra is het mogelijk om verschillende automatische rapportages te downloaden in een excel of pdf-bestand. Tevens is het mogelijk om een onderhoudsmodule in te schakelen, waarbij u een notificatie ontvangt indien uw voertuigen of machines aan een onderhoudsbeurt toe zijn.

De Allsetra app geeft de positie en status van ieder voertuig eenvoudig weer. Zo kunt u inspelen op wijzigingen in de planning en voorkomt u onenigheid over de gemaakte reis- en werkuren door overzichtelijke rapportages. Tot slot is onze rittenregistratie voorzien van het fiscale Keurmerk Rit Registratie Systemen.

Materieelkosten zijn voor de meeste bedrijven een van de hoogste kostenposten. Door inzicht te krijgen in de draaiuren van het materieel bent u in staat de variabele machinekosten te reduceren. Tevens voorkomt u discussies over de daadwerkelijk gewerkte uren. 

Besparen op variabele autokosten?

Allsetra biedt een tool: “Rijstijlanalyse”, die het rijgedrag van de bestuurder inzichtelijk maakt. Het voertuigvolgsysteem meet tijdens het rijden de g-krachten van het voertuig. Daarnaast vergelijkt de tool individueel rijgedrag met uw bedrijfsgemiddelde op het gebied van veiligheid en economisch rijden, zodat u kunt zien wie veilig en zuinig rijdt of juist niet. Het voertuigvolgsysteem logt tevens de acceleratie, het remmen en het bochtengedrag van de bestuurder. Op basis van deze gegevens kan de bestuurder aangesproken worden op zijn rijstijl, met als doel de bestuurder veiliger en zuiniger te laten rijden. Dit bespaart uw organisatie schade, reparatiekosten, onderhoud, bandenslijtage en brandstof. Het is gebleken dat 85% van de bedrijven die gebruik maken van Fleet management ruim 12% besparen op de variabele autokosten.

Besparen op werkuren en materieelkosten?

Materieelkosten zijn voor de meeste bedrijven een van de hoogste kostenposten. Door inzicht te krijgen in de draaiuren van het materieel bent u in staat de variabele machinekosten te reduceren. Tevens geeft de tool u inzicht in het daadwerkelijk aantal gewerkte uren van uw personeel.

Grafisch rittenrapport

Het voertuig volgsysteem communiceert per GPS signaal met satellieten. Zo zijn wij in staat altijd een kloppende grafische rittenregistratie voor u te maken. Onderhoudsmeldingen worden op basis van de actuele draaiuren stand pro-actief gemeld. Zo wordt u zelf niet meer belast met het bijhouden van onderhoudsstanden van uw machines.

Professional Service​

Mogen wij u vrijblijvend contact met u opnemen?

  • Al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in track en trace oplossingen
  • Wij bieden 24/7 ondersteuning, monitoring en rapporten voor al uw assets
  • Wij bieden 24/7 diefstalbeveiliging via de Allsetra Alarmcentrale, volledig in eigen beheer
  • Hoog terugvindpercentage door recherchebureau, volledig in eigen beheer
  • Wij leveren maatwerk oplossingen en consultancy
  • Wij leveren een web- en mobiele applicatie voor het monitoren van alle mogelijke objecten of voertuigen
  • Optimale inzet van uw bedrijfsmiddelen, door wagenpark- en materieel beheer rapportages en geïntegreerde onderhoudsmodule
  • Wij zijn continu op zoek naar smart proven technologieën gebaseerd op industrie standaarden

Contact formulier

Vul hieronder uw gegevens in.