Wij zijn tegen diefstal, u ook?

“Uw assets zijn onze prioriteit”

Wij beveiligen uw objecten

Met een track en trace systeem van Allsetra is een object na diefstal te traceren en te repatriëren. Nadat het systeem is ingebouwd is deze direct gekoppeld aan onze alarm service centrale. Zo bent u altijd beveiligd tegen diefstal. Via uw eigen account kunt u direct uw objecten monitoren. Daarnaast zijn wij al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in diefstalbeveiliging. Dat geeft een prettig gevoel.

Een resultaat waar wij op zijn!

0
Teruggehaalde objecten
0 %
Recovery percentage
0
Totale waarde
Wat voor objecten wenst u te beveiligen?

Jaarlijks worden ongeveer 1250 stuks werkmaterieel gestolen. Uw werk ligt weken stil, de verzekeraar keert vaak niet de nieuwwaarde uit en het brengt een enorme administratieve rompslomp met zich mee. 

Voorkom dit met onze diefstalbeveiliging.

Wij werken samen met verzekeringsmaatschappijen, waardoor u in veel gevallen korting krijgt op uw premie. Informeer bij uw verzekeraar voor meer informatie.

Diefstal van auto’s en van auto-onderdelen komt veel voor. Wij voorzien auto’s van SCM (VVS+) goedgekeurde systemen.

Onze zeer betrouwbare systemen zijn voorzien van jamming detectie. Mogelijkheid tot aansluiten van klasse 3 koppeling. Dit resulteert in een gecertificeerd klasse 4/5 alarm.

Onze voertuig volgsystemen worden geleverd met SCM-certificaat en zijn geschikt voor uw autoverzekering.

Jaarlijks wordt er voor miljoenen euro’s aan klein werkmaterieel gestolen. Eigenaren en verzekeringsmaatschappijen zijn hier de dupe van.

Het klein materieel wordt vaak in bulk gestolen en levert een enorme kostenpost op. Het materieel wordt vaak gestolen op bouwterreinen. Diefstal wordt pas na dagen opgemerkt. Om klein materieel terug te vinden gebruiken wij een compact en robuust tracking device ter grootte van een luciferdoosje.

In Nederland werd in 2019 meer dan 2100 keer aangifte gedaan van motorfiets diefstal. Dit komt neer op meer dan 5 gestolen motorfietsen per dag. Het gebruik van een kettingslot en een schijfrem slot blijkt eigenaren onvoldoende te beschermen tegen diefstal. 

Met zo’n 40 diefstallen per dag zijn scooters een van de meest gestolen vervoersmiddelen van Nederland. De Allsetra-V is dé oplossing voor het lokaliseren en traceren van uw scooter. De tag is compact, hufterproef en waterbestendig. De tag lokaliseert via het Lora Netwerk.

In 2019 werden in totaal 1250 diefstallen van boten geregistreerd. Het werkelijke aantal ligt nog een stuk hoger. Meer dan 10% van deze diefstallen vonden plaats in Amsterdam. Per gestolen boot ligt de schade rond de €15.000,-. Wist u dat onze Allsetra-V waterbestendig is?

Professional Service​

Mogen wij u vrijblijvend contact met u opnemen?

  • Al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in track en trace oplossingen
  • Wij bieden 24/7 ondersteuning, monitoring en rapporten voor al uw assets
  • Wij bieden 24/7 diefstalbeveiliging via de Allsetra Alarmcentrale, volledig in eigen beheer
  • Hoog terugvindpercentage door recherchebureau, volledig in eigen beheer
  • Wij leveren maatwerk oplossingen en consultancy
  • Wij leveren een web- en mobiele applicatie voor het monitoren van alle mogelijke objecten of voertuigen
  • Optimale inzet van uw bedrijfsmiddelen, door wagenpark- en materieel beheer rapportages en geïntegreerde onderhoudsmodule
  • Wij zijn continu op zoek naar smart proven technologieën gebaseerd op industrie standaarden

Offerte aanvraag

Vul hieronder uw gegevens in.Al uw assets 24/7 beveiligd

Al uw assets 24/7 beveiligd

Al uw assets 24/7 beveiligd


Al uw assets 24/7 beveiligd

Al uw assets 24/7 beveiligd

Al uw assets 24/7 beveiligd


Al uw assets 24/7 beveiligd
Previous
Next