Klein materieel beveiliging

“Voor al uw materieel een passende oplossing”

Volg en beveilig al uw waardevolle bezittingen

De beveiliging van klein materieel was nog nooit zo eenvoudig. Met de komst van dit technisch vooruitstrevend product is het mogelijk de totale uitrusting van uw bedrijf te beheren en beveiligen tegen een aantrekkelijke lage prijs! Allsetra asset tracking is een Internet Of Things-platform (IoT) voor het automatisch lokaliseren van materieel. 

Allsetra-V tag

Alle voordelen op een rijtje

 • De grootte van een luciferdoosje, geschikt voor alle objecten.
 • Vermindert het risico op diefstal en verloren materieel.
 • Toegang tot IoT platform / cloud.
 • 24/7 locatie inzien via Allsetra Webportal & App.
 • Tijd- en kostenbesparing door een efficiëntere planning.
 • Geen inbouwkosten en eenvoudig te installeren.
Vlootbeheer voorraadbeheer magazijnbeheer asset tracking

Product informatie

 • Meerdere locaties per dag.
 • Hufterproof (Water-, schrok-, vuil- en olie bestendig)(IP68).
 • Voorzien van sabotagedetectie.
 • Cloud en API koppelingen.
 • Hybrid tracker (Long Range LoraWan).
 • Hybrid tracker (Short Range RFID).
 • Levensduur : 3-5 jaar.
 • API koppeling.
Werk slimmer... plan slimmer...

Voorraad beheer

Via de Allsetra Multiviewer omgeving volgt u eenvoudig de locatie van al uw objecten. Zo heeft u 24 uur per dag, 7 dagen per week een perfect overzicht!

De Allsetra Base Unit kan worden geplaatst in uw magazijn, materieel containers en kranen. De tags verzenden RFID-berichten aan de base units. Deze berichten worden vervolgens gekoppeld aan de GPS-positie van de Base Unit en iedere 8 minuten doorgestuurd naar de Allsetra Cloud. Op deze manier kunt u uw materieel volgen. Daarnaast kunt u zien wat de actuele voorraad is van uw mobiele locaties. 

Op mobiele locaties gaat dit via een datalogger en de Allsetra ER. Hierbij monitort u waar het “mobiele magazijn” zich bevindt, wie het bestuurt, welke lading er in zit en wanneer de inhoud hiervan zich verplaatst. 

De technologie achter voorraadbeheer

Op de afbeelding hiernaast ziet u de hoe onze technologie achter voorraad beheer werkt. De Allsetra-V tag (1) kan worden gemonteerd op al uw voorraad.

De tags communiceren draadloos via een Short Range Low Power-verbinding met de Base Units (2) (geplaatst in bijvoorbeeld containers en/of uw magazijn) of met een Allsetra Data Logger en Allsetra ER (3) (geplaatst in bijvoorbeeld een bestelwagen).

De tags communiceren ook door middel van een Long Range Low Power-verbinding (4) rechtstreeks met het LoRa-netwerk. Alle informatie komt uiteindelijk in de Allsetra Cloud (5) terecht. Via de Allsetra Cloud volgt u real-time de status en locatie van uw materieel. Zo kunt u eenvoudig zien wie wat bij zich heeft, op welke locatie materieel is achtergelaten en of hoelang materieel op een bepaalde locatie ligt.

Is de Allsetra-V in de buurt, dan meldt deze zich iedere 8 minuten via RFID. Verliest de Allsetra-V dit signaal, dan meldt hij zich 2 of 5 keer per 24 uur via het LoRaWAN netwerk. Zo weet u niet alleen wanneer, maar ook waar uw materieel is geladen of gelost.

Vlootbeheer voorraadbeheer magazijnbeheer asset tracking

Altijd een geoptimaliseerde bezettingsgraat

Handgereedschap of materiaal zonder eigen voeding integreren wij met kleine tags. Hierdoor bent u altijd op de hoogte van de locatie van uw klein materieel. Het achter houden van gereedschappen, voor toekomstige werkzaamheden, wordt direct gesignaleerd. 

Klein materieel beveiliging

Met de tag kunt u klein materieel zoals tuin- en parkmachines, handgereedschappen, aggregaten, compressoren, trilplaten lokaliseren. Het object dat u wenst te beveiligen hoeft niet te beschikken over een accu. Tevens kunt u de tag zeer onopvallend wegwerken, wat gunstig is voor de diefstalbeveiliging.

Track de outdoor & indoor locatie van je assets met Allsetra. ... Functionaliteiten · Technologie · Plannen · Energiezuinige GPS tracker ... Gebruik onze buitengewoon zuinige tracking technologie om assets te tracken die hiervoor ... Win kostbare tijd door niet langer naar trailers te zoeken; Behoud inzicht wanneer een object uw magazijn verlaat.

Professional Service​

Voor al uw materieel een passende oplossing.

Voor elk object een passende beveiliging oplossing

De Tag kan op elk materieelstuk bevestigd worden, van boormachines en slijpmachines tot muziekboxen en generatoren. De Tag wordt stevig bevestigd en is voorzien van een sabotagebeveiliging. Wilt u meer informatie over klein materieel beveiliging en de Allsetra-V Tags? Vul dan uw gegevens hiernaast in.

Offerte aanvraag​

Vul hieronder uw gegevens in.