Wij halen uw eigendommen terug

“Al meer dan 2000 assets veiliggesteld”

Particulier onderzoeksbureau ABS-Tracer werkt samen met Allsetra, specialist op het gebied van preventiemiddelen ten behoeve van diefstal. Deze professionele middelen worden in combinatie met de diensten van Tracer zeer effectief ingezet. Omdat zowel Allsetra B.V. als ABS-Tracer onder de Allsecom Group valt zijn de lijnen kort en sluiten de specialiteiten perfect op elkaar aan. Met deze “alles onder 1 dak” structuur wordt er in geval van diefstal adequaat en optimaal geschakeld.

Het compleet ‘ontzorgen’ van de klant is ons motto, zodat men achteraf niet voor verrassingen komt te staan. ABS-Tracer faciliteert het gehele traject van preventie, onderzoek tot aan opsporing en retourneren van uw assets. 

ABS-Tracer houdt zich sinds haar oprichting naast schade-, fraudeonderzoek en rechercheactiviteiten tevens bezig met wereldwijd onderzoek, veiligstellen en repatriëring van vermiste objecten en ladingen.

Snel persoonlijk contact is bij ons de normaalste gang van zaken. Wij schakelen snel met onze rechercheurs om uw eigendom na diefstal terug te halen. Tot slot beschikken wij over het keurmerk Particulier Onderzoek Bureau (POB). Dit keurmerk is bestemd voor particuliere recherchebureaus die in opdracht van derden recherchewerkzaamheden verrichten.

Snel en Persoonlijk contact

Wij lokaliseren uw object

Wij starten direct met onderzoek

Onze rechercheur stelt uw object veilig

Wij retourneren uw eigendommen

Graag gedaan!
Spread the word!

Dit is ons bewijs!

Onze trots

1
Teruggehaalde objecten
1 %
Percentage teruggevonden
1
Totale
waarde
Een mooi begin van de week! Het is maandag ochtend 07:44 wanneer er een diefstalmelding binnen komt.

Een mooi begin van de week!

Het is maandag ochtend 07:44 wanneer er een diefstalmelding binnen komt. Een klant van onze Alarm Service Centrale geeft aan dat zijn schrikhek gestolen is. Onze rechercheur gaat richting de laatstgemelde locatie midden in een villawijk, waarbij hij samen met de politie een schrokkende ontdekking doet. Het leegstaande pand wat in de verkoop staat bevat tal van gestolen objecten. Een mooie ontdekking en een gelukkige klant. #hethekisvandedam #goodwork #diefstal #recovering

Dieven hebben een voorliefde voor Vespa scooters

Dieven hebben een voorliefde voor Vespa scooters

Dat het Italiaanse merk Piaggio zeer gevoelig is voor diefstal blijkt nu wel weer. Wederom is er een diefstalmelding binnengekomen bij de Alarm Service Centrale van een gestolen Vespa in Zoetermeer. Rotterdam werd de Vespa voor het laatst gesignaleerd. Daaropvolgend merkte de centrale op dat het voertuig in beweging was, waarna de rechercheur besloot het object te volgen. In samenwerking met de politie is de dief staande gehouden en werd de Vespa tijdelijk geconfisqueerd door de politie. Ook deze uitwedstrijd is gewonnen, wij vieren samen met onze klant een klein feestje. #Opsporing #Diefstal #Goodwork

Professional Service​

Mogen wij u met u kennismaken?

Contact formulier

Vul hieronder uw gegevens in.