Wij halen uw eigendommen terug

“Al meer dan 2000 assets veiliggesteld”

Particulier onderzoeksbureau ABS-Tracer werkt samen met Allsetra, specialist op het gebied van preventiemiddelen ten behoeve van diefstal. Deze professionele middelen worden in combinatie met de diensten van Tracer zeer effectief ingezet. Omdat zowel Allsetra B.V. als ABS-Tracer onder de Allsecom Group valt zijn de lijnen kort en sluiten de specialiteiten perfect op elkaar aan. Met deze “alles onder 1 dak” structuur wordt er in geval van diefstal adequaat en optimaal geschakeld.

Het compleet ‘ontzorgen’ van de klant is ons motto, zodat men achteraf niet voor verrassingen komt te staan. ABS-Tracer faciliteert het gehele traject van preventie, onderzoek tot aan opsporing en retourneren van uw assets. 

ABS-Tracer houdt zich sinds haar oprichting naast schade-, fraudeonderzoek en rechercheactiviteiten tevens bezig met wereldwijd onderzoek, veiligstellen en repatriëring van vermiste objecten en ladingen.

Snel persoonlijk contact is bij ons de normaalste gang van zaken. Wij schakelen snel met onze rechercheurs om uw eigendom na diefstal terug te halen. Tot slot beschikken wij over het keurmerk Particulier Onderzoek Bureau (POB). Dit keurmerk is bestemd voor particuliere recherchebureaus die in opdracht van derden recherchewerkzaamheden verrichten.

Snel en Persoonlijk contact

Wij lokaliseren uw object

Wij starten direct met onderzoek

Onze rechercheur stelt uw object veilig

Wij retourneren uw eigendommen

Graag gedaan!
Spread the word!

Dit is ons bewijs!

Onze trots

1
Teruggehaalde objecten
1 %
Percentage teruggevonden
1
Totale
waarde
Eergisteren kreeg onze Alarm Service Centrale een melding binnen: De Bladblazer van een van onze klanten is gestolen.

Wij hebben geen blad voor ons mond

Eergisteren kreeg onze Alarm Service Centrale een melding binnen: De Bladblazer van een van onze klanten is gestolen. Gelukkig kon onze klant even stoom afblazen terwijl onze rechercheur al onderweg was naar de mogelijke locatie van het gestolen object. Nadat wij het object zeer nauwkeurig in een garagebox lokaliseerde, hielden wij geen blad meer voor ons mond en informeerde de Politie. Zij besloten de garagebox open te breken, waarna het object direct zichtbaar was. Wederom een geslaagde actie! #Unstoppable #Goodwork #Diefstal #Inbreken #Rotterdam

De jaarlijkse vakantieperiode is aangebroken! Helaas zijn de dieven niet op vakantie…

De jaarlijkse vakantieperiode is aangebroken! Helaas zijn de dieven niet op vakantie…

Afgelopen week kreeg onze Alarm Service Centrale een diefstalmelding van een gestolen bandenzaag. Gelukkig konden wij snel de laatste locatie achterhalen. Diezelfde dag nog heeft onze rechercheur het gestolen apparaat, samen met de politie, aangetroffen in een afgesloten garagebox. De klant kon de volgende dag direct weer zijn machine gebruiken, waardoor hij zijn bedrijfscontinuïteit kan waarborgen. #Opsporing #Diefstal #Goodwork #Vakantieperiode

Professional Service​

Mogen wij u met u kennismaken?

Contact formulier

Vul hieronder uw gegevens in.