Wij halen uw eigendommen terug

“Al meer dan 2000 assets veiliggesteld”

Particulier onderzoeksbureau ABS-Tracer werkt samen met Allsetra, specialist op het gebied van preventiemiddelen ten behoeve van diefstal. Deze professionele middelen worden in combinatie met de diensten van Tracer zeer effectief ingezet. Omdat zowel Allsetra B.V. als ABS-Tracer onder de Allsecom Group valt zijn de lijnen kort en sluiten de specialiteiten perfect op elkaar aan. Met deze “alles onder 1 dak” structuur wordt er in geval van diefstal adequaat en optimaal geschakeld.

Het compleet ‘ontzorgen’ van de klant is ons motto, zodat men achteraf niet voor verrassingen komt te staan. ABS-Tracer faciliteert het gehele traject van preventie, onderzoek tot aan opsporing en retourneren van uw assets. 

ABS-Tracer houdt zich sinds haar oprichting naast schade-, fraudeonderzoek en rechercheactiviteiten tevens bezig met wereldwijd onderzoek, veiligstellen en repatriëring van vermiste objecten en ladingen.

Snel persoonlijk contact is bij ons de normaalste gang van zaken. Wij schakelen snel met onze rechercheurs om uw eigendom na diefstal terug te halen. Tot slot beschikken wij over het keurmerk Particulier Onderzoek Bureau (POB). Dit keurmerk is bestemd voor particuliere recherchebureaus die in opdracht van derden recherchewerkzaamheden verrichten.

Snel en Persoonlijk contact

Wij lokaliseren uw object

Wij starten direct met onderzoek

Onze rechercheur stelt uw object veilig

Wij retourneren uw eigendommen

Graag gedaan!
Spread the word!

Dit is ons bewijs!

Onze trots

1
Teruggehaalde objecten
1 %
Percentage teruggevonden
1
Totale
waarde
Abs-tracer handhaaft beveiliging gestolen objecten keer op keer

Abs-tracer handhaaft beveiliging gestolen objecten keer op keer

Wij hebben onze prioriteit – het beveiligen van objecten – niet uit het oog verloren. Vanmorgen hebben wij een diefstalmelding binnen gekregen. Het betreft een diefstal van een Damwand trilblok. Daaropvolgend is een van onze rechercheurs na overleg met de klant op pad gestuurd. De rechercheur arriveert op een bedrijventerrein te Schoonhoven en kan vrijwel direct door het hek heen het object signaleren. Zo gemakkelijk kan het zijn, de politie is ingeschakeld en in de middag is het object teruggegeven aan de rechtmatige eigenaar. #Goodwork #Diefstal #Schoonhoven

Alarm Service Centrale: Verslag vanaf de werkvloer: live achtervolging!

Verslag vanaf de werkvloer: live achtervolging!

Bij de Alarm Service Centrale komt een melding binnen. Het betreft een ‘accu los melding’. Onze centralist neemt meteen contact op met de klant. De klant geeft aan dat hij terugbelt als de melding ongeoorloofd is. Kort daarna belt de klant naar de meldkamer, de machine is gestolen! Tijd voor actie: In overleg met de klant wordt besloten dat direct het diefstalprotocol van Allsetra opgestart wordt, tevens wordt de meldkamer van de politie ingeschakeld. Ook onze rechercheur zet direct de achtervolging in terwijl er live communicatie met onze Alarm Service Centrale is. Na een achtervolging van 10 minuten slaat de dief een binnendoor weg in. Ervaren als onze rechercheur is, had hij hier al rekening mee gehouden, dus vlák voor de Duitse grens kan de dief staande worden gehouden en de machine kan terug naar de eigenaar. Een mooi resultaat dankzij het vlot handelen van de klant, de Alarm Service Centrale, politie en onze rechercheur! #Bumperklever #BoelsVervoertBijnaAlles #HurenZonderTeBetalen *LET OP*: @Boels Rental staat hier natuurlijk volledig los van.

Professional Service​

Mogen wij u met u kennismaken?

Contact formulier

Vul hieronder uw gegevens in.