Wij halen uw eigendommen terug

“Al meer dan 2000 assets veiliggesteld”

Particulier onderzoeksbureau ABS-Tracer werkt samen met Allsetra, specialist op het gebied van preventiemiddelen ten behoeve van diefstal. Deze professionele middelen worden in combinatie met de diensten van Tracer zeer effectief ingezet. Omdat zowel Allsetra B.V. als ABS-Tracer onder de Allsecom Group valt zijn de lijnen kort en sluiten de specialiteiten perfect op elkaar aan. Met deze “alles onder 1 dak” structuur wordt er in geval van diefstal adequaat en optimaal geschakeld.

Het compleet ‘ontzorgen’ van de klant is ons motto, zodat men achteraf niet voor verrassingen komt te staan. ABS-Tracer faciliteert het gehele traject van preventie, onderzoek tot aan opsporing en retourneren van uw assets. 

ABS-Tracer houdt zich sinds haar oprichting naast schade-, fraudeonderzoek en rechercheactiviteiten tevens bezig met wereldwijd onderzoek, veiligstellen en repatriëring van vermiste objecten en ladingen.

Snel persoonlijk contact is bij ons de normaalste gang van zaken. Wij schakelen snel met onze rechercheurs om uw eigendom na diefstal terug te halen. Tot slot beschikken wij over het keurmerk Particulier Onderzoek Bureau (POB). Dit keurmerk is bestemd voor particuliere recherchebureaus die in opdracht van derden recherchewerkzaamheden verrichten.

Snel en Persoonlijk contact

Wij lokaliseren uw object

Wij starten direct met onderzoek

Onze rechercheur stelt uw object veilig

Wij retourneren uw eigendommen

Graag gedaan!
Spread the word!

Dit is ons bewijs!

Onze trots

1
Teruggehaalde objecten
1 %
Percentage teruggevonden
1
Totale
waarde
Gestolen fendt tractor terug gevonden Allsetra

Tractor fendt 310 terug gevonden

Tractor fendt 310 terug gevonden “Verbijsterd werd ik vannacht uit mijn bed gebeld door de Alarmcentrale van Allsetra. Eerst werd mij medegedeeld dat mijn voertuig “contact aan” aangaf. De tractor staat op verscherpt toezicht buiten onze kantoortijden. Daaropvolgend heb ik met Allsetra overleg gehad. Binnen enkele minuten stond de politie al voor de deur om de diefstal op te volgen. Tot slot zijn wij zeer content met het terugvinden van onze tractor. Wij bedanken ABS-Tracer, Allsetra en de politie voor het accuraat handelen.” C.Thielen

Gestolen trilplaat

Terug gevonden trilplaat

Kennis verhuur bedankt ABS-Tracer voor het revindicatie “Mijn trilplaat was gestolen. Vervolgens is er direct geschakeld met Alarm Service Centrale van Allsetra. Via een correcte en snelle afhandeling met de is het object snel teruggevonden. Tot slot is het object teruggevonden onderin een parkeergarage. Dank namens Kennes verhuur.” Kennis verhuurt

Professional Service​

Mogen wij u met u kennismaken?

Contact formulier

Vul hieronder uw gegevens in.