Rittenregistratie

“Allsetra ontzorgt u volledig in de rittenregistratie”

Rittenregistratie

U wordt volledig ontzorgt in de rittenregistratie. Met de sluitende en controleerbare rittenregistratie van Allsetra kunt u aantonen dat er met uw voortuig niet meer dan 500 privé kilometers per jaar is gereden. Daarnaast is onze rittenregistratie voorzien van het fiscale Keurmerk Rit Registratie Systemen. Een geheel geautomatiseerde track en trace unit die een kilometerregistratie genereert.

Betrouwbare registratie systemen voor ritten

Allsetra is voortgekomen vanuit de gedachte dat de kwaliteit van onze werkzaamheden direct van invloed kan zijn op de bedrijfscontinuïteit en het succes van onze klanten. Hierbij hebben we onze organisatie hoofdzakelijk gericht op het beveiligen van voertuigen en bedrijfsmiddelen. De pijlers van onze dienstverlening zijn dan ook een uiterst betrouwbaar platform, 24/7 support & monitoring en het continu streven naar meetbaar de beste te zijn.

Deze filosofie hebben we doorgetrokken in onze rittenregistratie systemen en in de registratie software. Daar is wellicht het beveiligen van het voertuig niet het hoofddoel, maar kan een betrouwbare rittenregistratie even goed bijdragen aan het succes van uw onderneming. Het draagt immers bij aan het inzicht dat u heeft op uw buitendienst, verschaft u de mogelijkheid tot efficiëntere planning en geeft nuttige managementinformatie aangaande uw wagenpark.

Om zakelijke rijders, werkgevers en de fiscus de zekerheid te geven dat een rit registratie systeem daadwerkelijk een sluitende administratie oplevert, is het Keurmerk Rit Registratie Systemen (Keurmerk RRS) ontwikkeld. Producten met het Keurmerk voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit en betrouwbaarheid en beantwoorden aan de strengste regels met betrekking tot fiscaliteit, fraudebestendigheid en privacy.

De Allsetra I/ER/ERC zijn volgens de eisen van het Keurmerk Rit registratie een gecertificeerd systeem. Voor de privacy en gedragscode van het Keurmerk Rit registratie klik hier.

Conform eisen Belastingdienst

Vanuit de Belastingdienst kan geeist worden dat het karakter zakelijk of privé aan iedere rit wordt toegekend. Het rit registratie systeem van Allsetra zorgt ervoor dat uw rittenadministratie altijd direct op orde is. Via de Allsetra Portal & App of door een privé/zakelijk schakelaar in de auto te plaatsen, kan eenvoudig een karakter aan elke rit worden toegekend. Keurmerk Ritten Registratie Systemen garandeert een fraudebestendige en sluitende administratie binnen de huidige en toekomstige fiscale regels.

Besparen op variabele autokosten

Onze rijstijlanalyse tool maakt het rijgedrag van de bestuurder inzichtelijk. Het voertuigvolgsysteem meet tijdens het rijden de G-krachten van het voertuig, die gebruikt worden in de tool.

Het voertuigvolgsysteem logt tevens de acceleratie, het remmen en het bochtengedrag van de bestuurder. Op basis van deze gegevens kan de bestuurder aangesproken worden op zijn rijstijl, met als doel om de bestuurder veiliger en zuiniger te laten rijden.

Dit bespaart uw organisatie schade, reparatiekosten, onderhoud, bandenslijtage en brandstof. Het is gebleken dat 85% van de bedrijven die gebruik maken van fleet management ruim 12% besparen op de variabele autokosten.

Automotive beveiligen lokaliseren registreren monitoren beveiligen rittenregistratie diefstalbeveiliging!
Werkmaterieel Smart machinery Draaiurenregistratie werktijdenregistratie nieuwe werkbon digitale werkbon ingevulde werkbonnen persooneelszaken
Werktijden registratie

Dit kan u helpen bij het bewijs van levering en stelt u in staat de naleving van richtlijnen te controleren. De werktijden van uw werknemers worden automatisch correct geregistreerd, dit scheelt u en uw werknemers papierwerk en zorgt voor 100% accuratie. Tot slot kunnen de werktijden gekoppeld worden aan de gemaakte ritten. Ideaal voor een optimale registratie.

Laat je verleiden door onze services
24/7 klantenservice​

Dankzij onze beveiligingsdienstverlening kunnen we 24 uur per dag, alle dagen van het jaar persoonlijke support leveren.

Onderhoudsmodule

Het is mogelijk om een onderhoudsmodule in te schakelen, waarbij u een notificatie ontvangt indien uw auto aan een onderhoudsbeurt toe is.

Landelijke inbouwservice​ op locatie

Allsetra biedt een unieke landelijke inbouwservice aan. Onze gecertificeerde inbouwspecialisten komen op locatie (bij u voor de deur) om de diverse hardware vakkundig in te bouwen in voertuigen, waarbij kwaliteit, service en scherpe prijsstelling onze standaard kenmerken zijn.

Web en mobiele applicatie

Totaaloverzicht van al uw eigendommen via de Allsetra Multiviewer webapplicatie en Allsetra app.

U kunt ook nog kiezen uit...
Zakelijk/Privé schakelaar

U en uw bestuurders krijgen de beschikking over een eigen app, naast de online toegang tot ritgegevens. Deze app stelt u in staat per rit een keuze te maken tussen zakelijk of privé en ter plekke een verantwoording van het reisdoel te formuleren. Dit sluit optimaal aan op planningen en agenda’s, noodzakelijk voor een eventuele fiscale verantwoording.

Chauffeur identificatie

Met een elektronische sleutel is de bestuurder te identificeren. Zo heeft u altijd inzicht in wie het voertuig heeft bestuurd en de mogelijkheid om uren te registreren. Via de web- en mobiele applicatie van Allsetra is het mogelijk om verschillende rapportages te downloaden in een Excel en-/of PDF-bestand.

En dat is nog niet alles...
Beveiliging en recovery

Naast uw rittenregistratie, monitoren wij ook altijd uw voertuigen. Onze eigen rechercheurs kunnen via één belletje direct ingezet worden bij diefstal.

Altijd uw verzekeringsgegevens bij de hand

Altijd uw verzekeringsgegevens bij de hand en uw verzekeringspapieren raken niet meer zoek tussen alle andere papieren. Verzekeringsgegevens zijn inzichtelijk via de Allsetra App.

Op basis van ons internationale partner netwerk en de aanwezige 25 jarige ervaring in de internationale markt, kan ABS-Tracer u als geen ander voorzien van een “Alles-in-één” oplossing ter ondersteuning van uw schadelastbeheersing. Nadat eventuele risico’s samen met u in kaart zijn gebracht, zal er door onze experts een organisatorische- en technische advies, eventueel gekoppeld aan onze eigen 24 uur servicedesk en recovery service, worden verstrekt.
  • Al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in track en trace oplossingen
  • Wij bieden 24/7 ondersteuning, monitoring en rapporten voor al uw voertuigen
  • Wij bieden 24/7 diefstalbeveiliging via de Allsetra Alarmcentrale, volledig in eigen beheer
  • Hoog terugvind percentage door recherchebureau, volledig in eigen beheer
  • Wij leveren maatwerk oplossingen en consultancy voor uw wagenpark
  • Wij leveren een web- en mobiele applicatie voor het monitoren van voertuigen
  • Optimale inzet van uw bedrijfsmiddelen, door wagenpark rapportages en geïntegreerde onderhoudsmodule
  • Wij zijn continu op zoek naar smart proven technologieën gebaseerd op industrie standaarden

Offerte aanvraag​

Vul hieronder uw gegevens in.