Rittenregistratie

“Gemakkelijk en online rittenregistratie bijhouden”

Handgeschreven boekjes, notities in de mobiel en Excel documentjes met de ritten. Dat kan gemakkelijker. Toon met de online rittenregistratie aan dat je niet meer dan 500 kilometers privé hebt gereden. Daarnaast is onze rittenregistratie voorzien van het fiscale Keurmerk Rit Registratie Systemen

Track en trace gemakkelijk de kilometers

Leaseauto’s zijn niet meer weg te denken uit de maatschappij. Belangrijk daarbij is dat je als organisatie de privé en de zakelijke kilometers scheidt. Met een rittenregistratiesysteem registeren werknemers automatisch correct de werktijden. Dat scheelt papierwerk en zorgt voor een accurate administratie. Dankzij de rittenregistratie tool heb je ook inzicht in het rijgedrag van de buitendienst, want het systeem meet bijvoorbeeld ook de acceleratie en het remmen. Zo kun je als organisatie toewerken naar een veilige en zuinige rijstijl. Uiteindelijk bespaar je hierdoor schade, onderhoud, bandenslijtage en brandstof. Het is gebleken dat 85% van de bedrijven die gebruik maken van fleet management ruim 12% besparen op de variabele autokosten. 

allsetra

Hoe kan je conform de eisen van de Belastingdienst gemakkelijk de rittenregistratie bijhouden?  Bij Allsetra denken we graag met je mee en voorzien we je van alle nodige informatie.

Rittenregistratie

Beheer op een laagdrempelige en betrouwbare manier de ritregistratie van jou en je collega’s . 

Hulp nodig?

Weet je niet zo goed waar je moet beginnen of wat een goede oplossing is? We helpen je graag. Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

  • Al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in track en trace oplossingen
  • Wij bieden 24/7 ondersteuning, monitoring en rapporten voor al uw voertuigen
  • Wij bieden 24/7 diefstalbeveiliging via de Allsetra Alarmcentrale, volledig in eigen beheer
  • Dankzij ons eigen rechercheteam hebben wij een terugvindpercentage van 97%
  • Wij leveren maatwerk oplossingen en consultancy voor uw wagenpark
  • Wij leveren een web- en mobiele applicatie voor het monitoren van voertuigen
  • Optimale inzet van uw bedrijfsmiddelen, door wagenpark rapportages en geïntegreerde onderhoudsmodule
  • Wij zijn continu op zoek naar smart proven technologieën gebaseerd op industrie standaarden

Offerte aanvraag​

Vul hieronder uw gegevens in.

Betrouwbaar rittenregistratiesysteem

Voor de Belastingdienst is het belangrijk om aan te geven of een rit  zakelijk of privé is. Het ritregistratiesysteem van Allsetra zorgt ervoor dat de rittenadministratie altijd direct op orde is.

Via de Allsetra Portal App of door een privé/zakelijk schakelaar in de auto te plaatsen, kan de bestuurder eenvoudig een karakter aan elke rit toekennen. Keurmerk Ritten Registratie Systemen garandeert een fraudebestendige en sluitende administratie binnen de huidige en toekomstige fiscale regels.

Houdt er rekening mee bij het opvragen van fiscale rapporten of een .XAR rapport dat de correctie van kilometerstanden minimaal 2 maandelijks uitgevoerd moet worden.

De Allsetra I/ER/ERC zijn volgens de eisen van het Keurmerk Rit registratie een gecertificeerd systeem.

Voor de privacy en gedragscode van het Keurmerk Rit registratie klik hier.

Rittenregistratie van Allsetra
Zakelijk / privé schakelaar

Alle bestuurders zijn voorzien van hun eigen app, naast de online toegang tot de ritgegevens. Met deze app zijn stellen zij gemakkelijk het karakter van de rit in: privé of zakelijk. Daarnaast is het mogelijk direct het reisdoel te formuleren. Dit sluit optimaal aan op planningen en agenda’s, noodzakelijk voor een eventuele fiscale verantwoording.

Beveiliging en recovery

Naast de rittenregistratie, monitoren wij ook altijd de voertuigen. Daar hoeven jullie niet over in te zitten. Onze eigen rechercheurs kunnen via één belletje direct ingezet worden bij diefstal. Zo kan iedereen met een gerust hart op pad.

Chauffeur identificatie

Met een elektronische sleutel is de bestuurder te identificeren. Zo heb je altijd inzicht in wie het voertuig bestuurt en is het mogelijk om uren te registreren. Via de web- en mobiele applicatie van Allsetra is het mogelijk om verschillende rapportages te downloaden in een Excel en-/of PDF-bestand.

Altijd de verzekeringsgegevens bij de hand

Met alle verzekeringspapieren online en overal beschikbaar, is niemand meer op zoek tussen alle andere papieren. Via de Allsetra App heeft iedereen inzicht in zijn of haar verzekeringspapieren.