SCM-beveiliging

“In control over jouw voertuigen”

Bescherm jouw voertuigen optimaal met een
SCM goedgekeurd beveiligingssysteem.
In control over jouw voertuigen

Duizenden auto’s worden er jaarlijks aangegeven als gestolen en dan hebben we het alleen nog maar over Nederlands grondgebied.
Goede autobeveiliging is daarom tegenwoordig eerder een must dan een wens. Je vermindert de kans op diefstal of inbraak namelijk aanzienlijk. Daarom is het slim om jouw auto zo goed mogelijk te beveiligen met een SCM goedgekeurd beveiligingssysteem. Volg, registreer  en beveilig al jouw waardevolle bezittingen. Zo weet je precies waar jouw wagenpark of materieel zich bevindt.

allsetra

Wat houden alle verschillende beveiligingsklassen precies in? Op allsetra.nl voorzien we je van alle informatie over SCM-beveiliging.

Beveiligingsklasse

Er zijn vijf verschillende beveiligingsklassen en elke klasse heeft zijn eigen eisen. Wij vertellen je precies hoe het in elkaar steekt.

Hulp nodig?

Met al die verschillende klassen en eisen rondom SCM-beveiliging kan een keuze maken lastig zijn. We helpen je graag. Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Professional Service​

Begin vandaag met het beveiligen van jouw waardevolle objecten!

Waarom Allsetra?

  • Al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in track-en-trace oplossingen
  • Wij bieden 24/7 ondersteuning, monitoring en rapporten voor al jouw assets
  • Wij bieden 24/7 diefstalbeveiliging via de Allsetra Alarmcentrale, volledig in eigen beheer
  • Dankzij ons eigen rechercheteam garanderen wij een hoog terugvindpercentage
  • Wij leveren maatwerk oplossingen en consultancy
  • Wij zijn continu op zoek naar smart proven technologieën gebaseerd op industrie standaarden
  • Wij leveren een web- en mobiele applicatie voor het monitoren van alle mogelijke objecten of voertuigen
  • Optimale inzet van jouw bedrijfsmiddelen, door wagenpark- en materieel beheer rapportages en geïntegreerde onderhoudsmodule

 

Contactformulier

Vul hieronder uw gegevens in.

Welke autoalarmsystemen zijn er?

Bij het inbouwen van een autoalarm zijn er een aantal maatstaven van het SCM (Stichting Certificering Motorrijtuigbeveiliging) waar je aan moet voldoen. Er zijn vijf soorten beveiligingssystemen met SCM-certificatie op de markt.

Klasse 4 SCM-systeem

Met een klasse 4 systeem ben je in staat om uw voertuigen 24/7 te volgen. Dat geeft wel net zo’n veilig gevoel. Zo heb je altijd online inzicht in jouw wagenpark. Bij diefstal gaat er direct een melding door naar onze alarmcentrale zodat onze rechercheurs aan de slag kunnen.

Klasse 5 SCM-systeem

Wil je nog een stap verder gaan ? Installeer dan het klasse 5 systeem. Zo weet je altijd waar jouw objecten zich bevinden. Daarnaast bevat het alle functies van ons klasse 3 alarmsysteem in combinatie met ons klasse 4 voertuigvolgsysteem. Het beste van beide werelden.

Kiwa SCM-klasse 1

Deze beveiligingsklasse bestaat uit een systeem (startonderbreker) met twee automatisch ingeschakelde blokkeringen. Deze blokkeringen dienen ervoor te zorgen dat een voertuig uitgerust met een gecertificeerde Klasse 1 niet op eigen kracht verplaatst kan worden.

Kiwa SCM-klasse 3

Alarmsysteem met 3 detectie interieurdetectie, hellingshoekdetectie, en akoestische signalering door middel van een gecodeerde noodstroomsirene en optische signalering

Een SCM-TV

Wanneer we praten over een SCM-TV beveiliging, bedoelen we een peilzender(standalone) waarmee jouw boot, auto of ander transportmiddel goed vindbaar is, bijvoorbeeld na diefstal.

Voorkomen is beter dan genezen. Start daarom vandaag nog met de beveiliging van Allsetra.

Rechercheur Allsetra

Hoe werkt een klasse 4/5 beveiligingssysteem?

We kunnen dus stellen dat een klasse 4 of 5 voertuigvolgsteem het beveiligingslevel van jouw voertuig(en) naar een volgend level brengt, maar wat is het cruciale verschil tussen een klasse 4 en 5 systeem? Want alleen een voertuigvolgsysteem aanschaffen is niet genoeg om aan de voorwaarden te voldoen. De basis voor een klasse 4 is minimaal het klasse 1 systeem. Combineer deze klasse 4 met een alarmsysteem met een hellingshoekdetectie en je hebt de hoogste graad behaald, namelijk klasse 5.

Bij een klasse 4 beveiligingssysteem staat de auto 24/7 in contact met de alarm service centrale, wanneer het voertuig is ontvreemd kan de alarmcentrale op afstand de wegrij blokkering activeren. Hierna kan de recovery van het voertuig gestart worden.

Bij een klasse 5 beveiligingssysteem is het klasse 4 beveiligingssysteem uitgebreid met een koppeling aan het klasse 3 beveiligingssysteem. Wanneer het klasse 3 alarm wordt geactiveerd, schakelt het klasse 5 beveiligingssysteem de wegrijblokkering inAllsetra heeft een terugvind percentage van 97%.


Dit is een percentage waar wij trots op zijn!