Werkmaterieel beveiliging

“Stilstand door diefstal is verleden tijd.”

Met een gecertificeerd beveiligingssysteem kun je de veiligheid van het werkmaterieel vergroten.  Beveiligingssystemen voor werkmaterieel zijn geschikt voor bijvoorbeeld landbouwmachines, grondverzetmachines en tuin- en parkmachines.

Beveilig het werkmaterieel met een volgsysteem

De diefstal van een machine heeft vaak grote gevolgen. Het werk kan weken stil komen te liggen, de verzekeraar keert vaak de nieuwwaarde niet uit en het neemt een enorme administratieve rompslomp met zich mee. Voorkom dit met onze diefstalbeveiliging. Naast veiligheid, beschik je over allerlei extra informatie dankzij het volgsysteem. Denk bijvoorbeeld aan informatie waardoor je de machines effectiever kunt inzetten omdat je weet hoelang de machine heeft gedraaid dankzij verschillende rapportages die je automatisch kunt genereren.

allsetra

Hoe kan je jouw waardevolle werkmaterieel het best beveiligen en onderhouden? Bij Allsetra denken we graag met je mee en voorzien we je van alle nodige informatie.

Werkmaterieel

Beveilig op een laagdrempelige manier het werkmaterieel, maar verbeter ook de inzet en het gebruik dankzij de rapportages en de onderhoudsmodule. Zo haal je het beste uit jouw materieel.

Hulp nodig?

Weet je niet zo goed waar je moet beginnen of wat een goede oplossing is? We helpen je graag. Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Professional Service​

Begin vandaag nog met het beveiligen van het werkmaterieel.

Waarom Allsetra?

  • Al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in track en trace oplossingen
  • Wij bieden 24/7 ondersteuning, monitoring en rapporten voor al uw assets
  • Wij bieden 24/7 diefstalbeveiliging via de Allsetra Alarmcentrale, volledig in eigen beheer
  • Dankzij ons eigen rechercheteam hebben wij een terugvindpercentage van 97%
  • Wij leveren maatwerk oplossingen en consultancy
  • Wij zijn continu op zoek naar smart proven technologieën gebaseerd op industrie standaarden
  • Wij leveren een web- en mobiele applicatie voor het monitoren van alle mogelijke objecten of voertuigen
  • Optimale inzet van uw bedrijfsmiddelen, door wagenpark- en materieel beheer rapportages en geïntegreerde onderhoudsmodule

Offerte aanvraag​

Vul hieronder uw gegevens in.

Voorkomen is beter dan genezen. Start daarom vandaag nog met de beveiliging van Allsetra.

Rechercheur Allsetra

Beveilig ook het klein werkmaterieel

Klein werkmaterieel is net zo belangrijk als het grote materieel. Maar hoe kun je die dan goed beveiligen? Om ook het kleine materieel te verzekeren van een goedebeveiliging, hebben wij de Viloc Tag. Met de tag kun je al het klein materieel lokaliseren. Denk aan tuin- en parkmachines, handgereedschappen, aggregaten, compressoren, trilplaten.

Maar er is natuurlijk meer mogelijk, want de Viloc is toepasbaar op al jouw waardevolle assets. Het object dat je wenst te beveiligen hoeft niet te beschikken over een accu. Het fijne aan deze tag is dat je het onopvallend kan wegwerken. Wel zo gunstig voor de diefstalbeveiliging.Via de Allsetra Multiviewer omgeving volg je eenvoudig de locatie van al de objecten. Zo heb je 24 uur per dag, 7 dagen per week een perfect overzicht.Allsetra heeft een terugvind percentage van 97%.


Dit is een percentage waar wij trots op zijn!